Uitbesteden Search

Zelf kandidaten zoeken kost teveel tijd en is een kostbaar traject als je de route niet kent. Steeds vaker wordt de Search dan ook aan FDL People uitbesteed. FDL heeft dan ook een groot netwerk van kandidaten opgebouwd, die woonachtig zijn in de regio en daarbuiten.

Gemiddeld kost het een bedrijf meer dan 60 uur om de juiste kandidaat te vinden. Het opstellen van de vacature, plaatsen van een advertentie, afhandelen van alle CV's en motivaties die ontvangen worden, het plannen van de sollicitatiegesprekken, het afwijzen van sollicitanten is dan ook een tijdrovend traject. Daarnaast loopt een bedrijf altijd het risico dat de meest ideale kandidaat vervolgens zijn/haar keuze laat vallen op een andere vacature. Zelf zoeken kost u gewoon teveel tijd!

Via FDL kost het maximaal 3 uur van uw tijd. Omdat wij een goed kandidaatsprofiel maken en referenten bellen, kunt u snel schakelen. Wij stellen een aantal toppers aan u voor, waarmee u direct kunt starten. 
 

FDL is actief in regio Amersfoort; o.a. in Baarn, Barneveld, Eemnes, Hilversum, Hoevelaken, Leusden, Maarn, Soest, Soesterberg, Woudenberg en Zeist.

Wilt u ook tijd besparen, geen risico lopen en de search uitbesteden? Neem dan contact met ons op. Zelfs buiten de gebruikelijke kantooruren zijn wij inzetbaar. 

This is Sliced Diazo Plone Theme