Tevreden klanten

FDL bemiddelt in commerciële, financiële, secretariële en administratieve functies voor vele opdrachtgevers van naam.

TNO te Soesterberg, Marieke van Milligen (HR Adviseur):

"Voor TNO heeft FDL een vakkundige projectassistente gevonden. Door het snelle schakelen van FDL konden wij ons bezig houden met onze eigen projectmatige werkzaamheden. Tijdens het werving- en selectieproces werden wij regelmatig op de hoogte gehouden en kregen wij goede informatie over de beschikbare projectassistenten. Hierdoor hebben wij een gefundeerde keuze kunnen maken, waar wij nog steeds blij mee zijn. Inmiddels hebben wij de projectassistente in dienst genomen."

 

HD videoproductions te Nieuwegein, Sebastiaan de Kriek (oprichter):

Soms gaan ze uit van een concept dat als is bedacht, maar vaak beginnen ze bij de basis en helpen de ze klant met het uitwerken van een idee dat bij hen leeft. Dit idee wordt tastbaar gemaakt om het vervolgens om te zetten in een heldere en persoonlijke multimediaproductie zoals een promofilm, commercial, videoregistratie of animatie. Ze werken graag samen om zo nieuwe, verfrissende concepten te laten ontstaan. De beste oplossing komt op deze manier tot stand.

"Dankzij de persoonlijke benadering en het aanstekelijke enthousiasme van Felicia Lobo hebben wij FDL gevraagd om ons te helpen zoeken naar een office manager. Aan de hand van onze wensen heeft FDL goede kandidaten geselecteerd. Zij zijn de eerste gesprekken aangegaan, hebben referenties nagebeld, profielschetsen geschreven en zodoende de informatie voor ons geordend. Destijds hebben wij de beste kandidaat aangenomen en zijn er tot op heden nog steeds erg content mee."

 

Bouwbedrijf A. Huurdeman B.V. te Amersfoort, Gerard Veenman (directeur):

Professionele aandacht voor de organisatie én de kwaliteit van de te realiseren projecten typeert bouwbedrijf A. Huurdeman B.V. Zij stelt een nauwe samenwerking met opdrachtgever en architect zeer op prijs. Een goed georganiseerde, zakelijke, duurzame en maatschappelijk verantwoorde aanpak vormt hierbij het uitgangspunt.

"FDL heeft voor ons op korte termijn een receptioniste/secretaresse gevonden. Het hele proces van werving en selectie is door hen vakkundig uitgevoerd. Hierdoor konden wij een keuze maken uit de door hen geselecteerde kandidaten. Hiermee hebben we veel tijd bespaard en hebben wij nu een receptioniste/ secretaresse waar we erg tevreden mee zijn."

 

ESI Energy Sciences (Europe) te Amersfoort, Arnold Nebbeling (technical manager)

"Doordat wij in 2008 onverwacht afscheid moesten nemen van onze office manager moesten wij ineens met spoed op zoek naar een nieuwe medewerker om ons kantoor te managen. FDL heeft ons hierin uitstekend bijgestaan. Met als grootste pluspunten; het actieve meedenken, het inspringen op onze wensen en het goed oppakken van de eisen die wij aan een kandidate stellen. Inmiddels is onze huidige office manager alweer ruim 2 jaar bij ons in dienst en zijn wij nog steeds zeer tevreden met onze match." 

 

Herder Autoschade te Leusden, Wilfred Herder (directeur):

Herder Autoschade in Leusden is een full-service schadeherstelbedrijf. Gevestigd in een modern pand herstellen de gekwalificeerde medewerkers, met de meest moderne apparatuur, schade aan uw personenauto of bedrijfswagen.

"FDL heeft voor ons bedrijf een uitstekende administratief medewerker gevonden. Na de dame een periode op uitzendbasis in dienst te hebben gehad, hebben wij haar een vast dienstverband aangeboden. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van FDL en zullen onze klanten, die op zoek zijn naar goed personeel, dan ook doorsturen."

 

Plaggemars Incasso te Baarn, Ronald Zanoli (directeur)

Plaggemars Incasso is een gerenommeerd modern kantoor, houdster van het Incasso Keurmerk en incasseert zowel B2B als B2C.

Over een lange reeks van jaren heeft men bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van incasso en debiteurenbeheer, zowel nationaal, als internationaal.

"Ik ben tevreden over de diensten van FDL. Zij hebben voor onze organisatie diverse juridische en administratieve medewerkers gevonden. De wijze van aanpak, de vasthoudendheid en het inlevingsvermogen, maken dat FDL op basis van het door ons aangedragen profiel een uitgebalanceerde voorselectie met een hoge matchkans realiseert."

 

Roozeboom & van den Bos Instrument BV te Soest, Roeland van den Bos (directeur)

Roozeboom & van den Bos Instrument BV is gespecialiseerd in hoogst kwalitatieve meet-, regel-, en doseerapparatuur en uiterst professionele totaaloplossingen.

Zij zijn een proactieve en innovatieve partner met een hoogwaardig productassortiment en uitstekende service in huis.

"FDL werving & selectie heeft voor onze organisatie een binnendienstmedewerker gevonden met een uitstekende kennis van ICT. Hierdoor kunnen wij vele ICT gerelateerde taken aan hem overlaten. De door FDL geplaatste medewerker past prima in het team en functioneert goed. FDL heeft de werving- en selectieprocedure goed uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze van dit wervingbureau."

 

ASU Advies & Administratie te Driebergen-Rijsenburg, Henk Drijfhout (partner)

ASU Advies & Administratie te Driebergen-Rijsenburg is een kleinschalig administratie- en belastingadviesbureau. Zij zijn gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf.

Ook zijn zij aangesloten bij de NOAB en het RB. Dit betekent een waarborg voor vakkennis, betrouwbaarheid, goede contacten met de fiscus en de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

"Onze ervaringen met FDL zijn zeer positief. De afgelopen periode hebben wij twee keer een sollicitatieprocedure via FDL laten lopen. Beide keren hebben zij ons veel werk uit handen genomen door gesprekken met kandidaten te voeren en referenties na te trekken. Uiteraard was het belangrijkste dat we hier twee medewerkers, een secretaresse en een financieel adviseur, aan hebben overgehouden."

 

Technisch Bureau Feuerstein B.V. te Amersfoort, Gaston Plante (projectleider)

Technisch Bureau Feuerstein B.V. is een zelfstandig installatiebedrijf dat zich bezighoudt met de uitvoering van werktuigbouwkundige installaties in de utiliteits- en woningbouw in heel Nederland.

"Door de hoge werkdruk hadden wij tijdelijk, op uitzendbasis een commercieel medewerker binnendienst nodig, ter vervanging van een zieke medewerker. FDL had bijzonder snel de juiste kandidaat gestuurd, die direct bij ons op kantoor ingezet kon worden. Ik ben erg positief over de professionaliteit en snelheid van FDL."

 

This is Sliced Diazo Plone Theme