Selectieprocedure

Ieder bedrijf is uniek. Zo ook de kandidaat. Het vergt inzicht om in de selectieprocedure tot een goede match tussen werkzoekende en werkgever te komen.

FDL People bemiddelt tussen kandidaat en werkgever en zorgt voor een gedegen evaluatie over de voortgang van het traject. 

Selectieprocedure

Onze selectieprocedure verloopt zorgvuldig en vlot. Wij starten met het plaatsen van een wervende advertentie, filteren de juiste sollicitanten eruit en houden een uitgebreid telefonisch intakegesprek met de geselecteerde kandidaten.

Tijdens het telefonische intakegesprek komt de geschiedenis, achtergrond en motivatie van de kandidaat ter sprake en na de afspraak op kantoor kunnen wij een gedetailleerd profielschets maken.

Direct na het intakegesprek spreken wij uitgebreid de referenten van de kandidaat. De referentiegesprekken biedt onze opdrachtgevers extra informatie, die belangrijk is in de selectieprocedure.

Vervolgens plannen wij het kennismakingsgesprek bij ons op kantoor en brengen wij verslag uit aan onze opdrachtgever, waarna veelal het sollicitatiegesprek volgt. 

This is Sliced Diazo Plone Theme