Goede kandidaat nodig?

Als geen ander weet u hoeveel tijd het kost om in de opkomende werknemersmarkt een goede kandidaat te vinden. Het plaatsen van een advertentie, het beoordelen van CV's, search via social media en het voeren van sollicitatiegesprekken zijn hier slechts enkele voorbeelden van.

FDL People schakelt vlot  omdat wij ook buiten kantooruren contact hebben met kandidaten en hierdoor snel gesprekken kunnen inplannen.

Werknemers geven een onderneming persoonlijkheid. Daarom verdiept FDL zich in haar opdrachtgevers. Hoe ontwikkelt de organisatie zich? Welke cultuur heerst er? Is er een structurele invulling nodig of tijdelijk? En welk talent past naadloos bij die ontwikkeling?

Wij nemen dan ook de tijd om kandidaten en opdrachtgevers goed te leren kennen. We houden het zo laagdrempelig en persoonlijk mogelijk, zonder fratsen. Met ons inlevingsvermogen en expertise brengen we de specifieke wensen en behoeftes van onze opdrachtgevers in kaart, zodat het vinden van de perfecte match een logisch gevolg is.

Van alle geselecteerde kandidaten zijn er slechts enkelen die aan de gestelde eisen voldoen. FDL People plaatst op basis van uitzenden of detavast goede kandidaten met de juiste persoonlijkheid en mentaliteit. Wij verzorgen de gehele procedure en vinden ‘uw speld in de hooiberg’. 

This is Sliced Diazo Plone Theme