Bespaar 60 uur aan search!

Zelf kandidaten zoeken is een kostbaar traject als je de route niet kent. U bespaart gemiddeld 60 uur, als u de search voor een nieuwe medewerker uit handen geeft.

Het opstellen van de vacature, plaatsen van een advertentie, afhandelen van alle CV's en motivaties die ontvangen worden, het plannen van de sollicitatiegesprekken, het nabellen van referenties en het afwijzen van sollicitanten is een tijdrovend traject.

Daarnaast loopt uw bedrijf mogelijk het risico dat de meest ideale kandidaat vervolgens zijn/haar keuze laat vallen op een andere vacature. Ga daarom niet zelf op zoek, maar besteed het uit aan FDL People. Wij zijn namelijk een specialist in het vinden van ‘de speld in de hooiberg’.

FDL People heeft in ruim 15 jaar tijd een groot netwerk van kandidaten opgebouwd, woonachtig in de regio en direct beschikbaar.  Via FDL People kost het u maximaal 3 uur van uw tijd. Dit omdat wij vooraf een helder kandidaatsprofiel maken en al het werk uit handen nemen zodat u vlot kunt schakelen.

FDL is actief in regio Amersfoort; o.a. in Baarn, Barneveld, Eemnes, Hilversum, Hoevelaken, Leusden, Maarn, Maarsbergen, Soest, Soesterberg, Utrecht, Woudenberg en Zeist.

Wilt u tijd besparen, geen enkel risico lopen en u richten op de core business van uw bedrijf? Neem dan contact op met FDL People. Zelfs buiten kantooruren zijn wij bereikbaar via de app. U kunt dan ook Felicia Lobo te allen tijde bellen of appen op tel; 06-21235764.

Bespaar 60 uur aan search en bel ons direct!

This is Sliced Diazo Plone Theme