Acceptant (consumptief)

Onze opdrachtgever is een financieringsbank en biedt oplossingen op het gebied van financieringen, verzekeringen en leasing. Op korte termijn zoeken zij een acceptant. Je maakt onderdeel uit van een gemotiveerd, rustig team en bent verantwoordelijk voor de acceptatie van kredieten.

Bij onze opdrachtgever werk je in een enthousiast, rustig team, dat invulling geeft aan de totale financiële behoefte van de consument en het MKB. De behoefte is om het team te versterken met een acceptant (consumptief)

Functieprofiel

Als acceptant ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen de afdeling waaronder het beoordelen van kredietaanvragen voor klanten en aanvragen van verschillende leaseproducten, die verkocht worden via de dealer of rechtstreeks aan de eindklant. Je analyseert de aanvragen nauwkeurig en beoordeelt of deze gefiatteerd kunnen worden. Je bent verantwoordelijk voor de definitieve acceptatie of afwijzing van de aanvragen en geeft adviezen over de voorwaarden om de acceptatie van kredietaanvragen te vergroten.

Binnen geldende autorisaties, voer je tevens de uiteindelijke acceptatie van de kredietaanvraag door. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende gegevensbronnen en analyse ondersteunende systemen om een verantwoorde afweging te kunnen maken van de financiële risico’s voor de organisatie. Daarnaast ben je sparringpartner voor de onafhankelijke tussenpersoon. Je rapporteert aan de Teamleider Kredietacceptatie.

We zijn op zoek naar een acceptant met een achtergrond bij een captive financierder en ervaring heeft met het zelf beoordelen en accorderen, waarbij je volledig zelfstandig tot de acceptatie werkzaam bent geweest.

Onze opdrachtgever wenst

  • MBO+ of HBO-opleiding richting bedrijfseconomisch, aangevuld met WFT consumentenkrediet (PE), K1
  • Gedreven en proactief
  • Communicatief vaardig
  • Oplossings- en resultaatgericht
  • Nauwkeurig en analytisch denkvermogen


Onze opdrachtgever biedt

  • Een leuke werkplek binnen een enthousiast team, dat invulling geeft aan de totale financiële behoefte van de consument en het MKB. 
  • Een marktconform salaris


Wil je meer informatie over de vacature van Acceptant, neem dan contact op met

Felicia Lobo. Je kunt mailen naar: info@fdlp.nl of bellen/appen naar 06–212 35 764
(ma t/m za tot 21.00 uur)

This is Sliced Diazo Plone Theme