Alle vacatures

Titel Beschrijving
Administratief medewerker (met participatie indicatie) Onze opdrachtgever, zoekt in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen, per direct een administratief medewerker met een participatie indicatie.
Medewerker Servicedesk Onze
Assistent Recruiter, - uitzendmedewerker - actief - Wij zoeken een recruiter, - uitzendmedewerker die zich voornamelijk actief bezighoudt met het online vinden van kandidaten voor openstaande vacatures.
Service adviseur Onze opdrachtgever, een dynamisch organisatie in omgeving Amersfoort, zoekt per direct een Service adviseur voor reparaties, onderhoud en banden.
Commercieel medewerker binnendienst Voor onze opdrachtgever in Amersfoort, een dynamische organisatie, zijn wij per direct op zoek naar een klantgerichte, commerciële medewerker / binnendienstmedewerker, die ervaring heeft met het na bellen van offertes en afhandelen van inkomende vragen van klanten.
Medewerker Customer Care Voor onze opdrachtgever, zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Care, die affiniteit met techniek heeft en een commerciële instelling.
Acceptant (consumptief) Onze opdrachtgever is een financieringsbank en biedt oplossingen op het gebied van financieringen, verzekeringen en leasing. Op korte termijn zoeken zij een acceptant. Je maakt onderdeel uit van een gemotiveerd, rustig team en bent verantwoordelijk voor de acceptatie van kredieten.
Callcenter medewerker Onze opdrachtgever is een specialist in outbound telediensten en draagt zorg voor de acquisitie en sales voor klanten uit diverse branches. Als callcenter medewerker bel je vnl naar management of directieleden van bedrijven en de belwerkzaamheden kun je vanaf je thuislocatie doen. Een ideale baan voor iemand die ervaring heeft met business 2 business bellen, ZZP'ers, of mensen die parttime willen werken.

This is Sliced Diazo Plone Theme