Onze medewerkers

Over Felicia Lobo -  “Mijn passie is het verbinden van mensen in de breedste zin van het woord”.

Na een periode als uitzendkracht in verschillende secretariële functies gewerkt te hebben, ben ik in 2001 gestart met FDL People. De start van FDL People komt voort uit mijn passie; “Het verbinden van mensen in de breedste zin van het woord”.

Mijn ambitie is een partner te zijn van lokale bedrijven uit omgeving Amersfoort, die op persoonlijke wijze geholpen willen worden in hun zoektocht naar loyale personeelsleden en daarmee vlot willen schakelen.

Naast de commerciële tak van het werven en plaatsen van kandidaten, is FDL People ook maatschappelijk betrokken en werken wij samen met de gemeente Soest en Defensie en plaatsen wij niet alleen de beste kandidaten bij opdrachtgevers maar ook mensen met een achterstandspositie.

Het helpen van mensen aan een leuke baan en het helpen van opdrachtgevers aan de ideale kandidaat geeft mij enorm veel energie. Dit omdat ik nou eenmaal graag mensen koppel aan een voor hen interessant persoon. Naast het werven en selecteren ben ik een actief netwerker. Zo gun ik andere bedrijven en onze opdrachtgevers ook graag meer business en ben ik een samenwerking aangegaan met LeadFountain. Een fullservice acquisitiebedrijf dat hoogwaardige afspraken maakt voor bedrijven.

 


 

 

Harry van den Brink – “het hele traject van het plaatsen op uitzendbasis is bij mij in goede handen”

Ik werk voor P-Services het backofficekantoor van FDL People en kom in beeld zodra er een kandidaat op uitzendbasis geplaatst is bij een opdrachtgever. Het gehele traject van de plaatsing op uitzendbasis of op basis van detavast is bij mij in goede handen. Na een jarenlange werkervaring bij verschillende uitzendbureaus, heb ik een brede kennis van het vak en diverse cao’s, waaronder de ABU cao. Ik verbaas mij erover dat veel bedrijven niet weten onder welke cao het bedrijf valt waardoor zij zich niet houden aan de wettelijke regels en hierdoor onnodig risico lopen.  

This is Sliced Diazo Plone Theme