Nieuws

Nieuwsberichten op deze website.
Ben jij WFT proof?
Ben jij in bezit van WFT basis, WFT schade, WFT consumptief krediet en heb je je PE punten hiervan recent nog behaald? Neem dan contact met ons op.
Binnenkort een nieuwe ICT vacature op onze FDL website
ICT technici gevraagd om te reageren: wij verwijzen je naar " Vacatures". Ben jij een ICT computertechnicus / system engineer met recente Microsoft software kennis (Apple kennis is een pré), of een ICT senior control engineer / proces control engineer met specialisme PLC/SCADA of ben je een ICT Java engineer met recente Java kennis? Laat het ons weten. Wij zullen ons inzetten om je te helpen aan de juiste ICT-baan.
LinkedIn profiel voor werkzoekenden onmisbaar
Een profiel op LinkedIn is onmisbaar voor werkzoekenden. Alleen als je op zoek bent naar functies op LBO niveau of naar functies binnen de detailhandel dan kan je het je permitteren om geen profiel te hebben, maar anders echt niet.
Nieuws
Opdrachtgever te Amersfoort is op zoek ...
Opdrachtgever te Amersfoort is op zoek naar computer technicus / system engineer.
Stel de juiste vragen tijdens het sollicitatiegesprek!
Om zoveel mogelijk uit een sollicitatiegesprek te halen stel je, als hiervoor voldoende ruimte is, goede vragen.
Werkzoekende: hoe blijf je positief?
Tips tegen de werkzoekers-burn-out: Veel werkzoekenden hebben er een dagtaak aan: vacatures zoeken en sollicitatiebrieven schrijven. Keer op keer geen reactie ontvangen of afgewezen worden kan flinke impact hebben en uiteindelijk zelfs resulteren in een werkzoekers-burn-out. Pas daarvoor op!
This is Sliced Diazo Plone Theme